<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
18.04

Kommentar: Løgn og bullshit om de syriske flygtninge

Niels Lillelund
For en lægmand kan det synes underligt, at så få syriske kvinder arbejder. For de var jo, fik man at vide, særligt højtuddannede, en enorm ressource. Eller, som det hed i de svenske medier: kompetenceregn.
07.04

Debat: Få dem så hjem

Kjeld Sachmann
30.03

Kronik: Den største trussel er ikke syrienbørnene og deres mødre, men vores manglende tiltro til vores liberale demokrati

Martin Ågerup
Er det aldeles urealistisk​ at forestille sig, at nogle af kvinderne og børnene fra de syriske lejre kan vindes tilbage på vores side? Et frygtsomt folketingsflertal ser kun truslen. Det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at det i hvert fald ikke sker, hvis vi nægter dem deres rettigheder som danske statsborgere.
22.03

Debat: Gør pinen kort og få børnene i al-Hol hjem

Jørn Nerup
Forholdene i de kurdisk kontrollerede fangelejre i Syrien er forfærdelige. Folketingsflertallets reaktion har været uforsonlig og benhård. Ingen hjælp til børnene og deres mødre overhovedet.
18.03

Debat: Tesfayes modtagelejr: Sporene fra Moria 2.0 skræmmer

Tim Whyte
Det er bedre at hjælpe flygtninge i deres nærområder. Sådan begrunder udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye sit forslag om såkaldte modtagecentre uden for Danmarks grænser. Bedre for hvem? I hvert fald ikke for flygtningene i de berygtede og mistrøstige lejre på Lesbos og andre græske øer.
Se flere nyheder
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Redaktionen anbefaler
Mere