13.02

Debat: Socialdemokraternes Afrika-politik er en gratis omgang

Morten Løkkegaard, medlem af EU-Parlamentet (V) | Jan E. Jørgensen, EU-ordfører (V)
Det er ingen nyhed, at de europæiske lande er storbidragere med penge til udviklingslande i hele verden. Men hvor stor en andel, der ifølge Socialdemokraterne skal gå til udvikling i Afrika, står endnu hen i det uvisse.
06.02

Kronik: Problemerne ligger ikke i asylbehandlingen

Kurt Wissendorf Møller, psykolog, repræsentant for uledsagede flygtningebørn, Hurup Thy
Jeg har fortsat en tro på, at den danske befolkning grundlæggende er et humant folkefærd, men også et folkefærd, der ønsker at passe på sit land.
21.01

Debat: Et kompromis mellem flygtningsynspunkter

Situationen omkring flygtninge med midlertidig opholdsstatus og deres adgang til at arbejde er tilsyneladende gået i hårdknude.
21.01

Debat: Flere muligheder for ophold til somaliere

Merethe Nord Philip, kontorchef, Udlændingestyreslsen
En læser, Poul Riisgaard, spørger 16/1, hvorfor en somalisk flygtning skal tjene mere end en offentligt ansat akademiker for ikke at miste sin opholdstilladelse.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her