Genan-formand: Nu skal der styr på butikken

Tidligere store ambitioner om vækst i den skandaleramte miljøvirksomhed Genan er parkeret. De næste år skal der styr på butikken, fortæller bestyrelsesformand Peter Thorsen og PKA-direktør Peter Damgaard Jensen.

Deloitte-boss om Genan-skandalen: Jeg er stolt

Vi kunne have gemt os i en retssal i 10 år, siger Deloittes direktør Anders Dons. Han er med egne ord stolt af at medvirke til Genans redning ved at betale det, der ligner danmarkshistoriens største revisorerstatning.

»Vi har brugt uhyggelig lang tid på det her«

Efter et halvt års forhandlinger faldt redningsplanen for miljøvirksomheden Genan på plads torsdag. Resultatet er en regning i milliardklassen til storaktionæren PKA, revisionsvirksomheden Deloitte og Genans banker.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Om temaet

JP afslører, hvordan miljøselskabet Genan i årevis har lavet kreativ bogføring og kostet pensionskassen PKA et tab på over 800 mio. kr.


Holdet bag serien: Erik Holm, Niels Sandøe, Jette Aagaard og Jesper Høberg.

Læs mere om Jyllands-Postens erhvervsgravergruppe her.

Har du input eller kommentarer til Jyllands-Postens dækning af Genan-sagen, er du velkommen til at kontakte redaktionen på jpgraver@jp.dk

Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her