*

06:15

Debat: Jerusalem er Israels hovedstad både historisk og aktuelt

Poul Højlund, udenrigs- og EU-ordfører, Nye Borgerlige, Kjellerup
De radikale blandt palæstinenserne ser ikke realiteterne i øjnene, men drømmer stadig om en jødefri palæstinensisk stat med Jerusalem som hovedstad. Det kommer aldrig til at ske.
07.12

Debat: Samuelsen i radikale fodspor

Morten Messerschmidt, medlem af EU-Parlamentet (DF)
Når Donald Trump vil flytte sit lands ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem, er det ikke bare en glædelig meddelelse af politiske årsager. Vi skal acceptere den hovedstad, som israelerne ønsker.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Om temaet

Israel og Hamas er i sommeren 2014 stødt sammen i Gaza. Der er tale om de værste kampe siden 2000 i den verserende konflikt mellem israelere og palæstinensere.


Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Fotos
  • FOTOSERIE: Blokade på Gaza

    Siden 2007, da Hamas overtog Gaza, har området været under en omdiskuteret israelsk blokade. Ifølge israelerne skal blokaden forhindre Hamas i at opruste, men organisationer mener, at Israel skaber en humanitær katastrofe i området. I den forgangne uge har aktivister forsøgt at bryde blokaden fra søsiden; i mandags førte det til blodige sammenstød med israelske kommandosoldater, og ni mennesker blev dræbt. Mens indbyggerne i Gaza håber på, at blokaden snart bliver fjernet, fortsætter hverdagen.\r\n\r\n

Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her