Wozniacki falder ned til nummer 18 i verden

Den tidligere verdensetter mister sin 12.-plads på WTA-ranglisten efter tidligt exit i Indian Wells.

Artiklens øverste billede
Caroline Wozniacki

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er havnet i udkanten af top 20 på den nye verdensrangliste, der ligger klar efter resultatet af den prestigefyldte WTA-turnering i Indian Wells.

Wozniacki, der tidligere har indtaget toppen af listen, ligger nu placeret som nummer 18 ifølge Reuters.

Rumæner i top fem

Serena Williams ligger fortsat nummer et og har tilmed et kæmpe forspring ned til Li Na på andenpladsen. Herefter følger Agnieszka Radwanska og Victoria Azarenka, der også holder deres pladser fra sidste liste. Ny i top fem er Simona Halep fra Rumænien.

Vinderen af søndagens finale i Indian Wells, Flavia Pennetta, stormer frem på listen fra nummer 21 til nummer 12.

Caroline Wozniacki havde mange point på spil i turneringen, idet hun sidste år nåede finalen. Da hun i år blev besejret af Jelena Jankovic i fjerde runde, var det derfor ventet, at hun måtte notere sig et betydeligt fald listen.

Kun få point skiller

Hun kan dog glæde sig over, at der er ganske lille afstand op til de nærmeste konkurrenter. Således har Wozniacki med sine 2.605 point blot 15 point færre end Carla Suárez Navarro på plads nummer 17.

Der er heller ikke langt op til Sloane Stephens og Sabine Lisicki på henholdsvis nummer 16 og 15.

Den næste turnering på WTA-touren begynder i denne uge i Miami, og her sidder Wozniacki over i første runde. Hun kan dog allerede risikere at tørne sammen med Sloane Stephens i tredje runde.

Vinder danskeren denne kamp, er det formentlig igen Jankovic, der venter i fjerde runde. Netop Jankovic er hoppet fra ottende- til sjettepladsen på verdensranglisten.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen