Wozniackis kamp parti for parti

Caroline Wozniacki tabte til Daniela Hantuchova ved tredje runde i French Open.

Verdensranglistens nummer et, Caroline Wozniacki, er højst overraskede ude af dette års French Open. Hun tabte i dag til Daniela Hantuchova fra Slovakiet, der er seedet 28 i turneringen. Kampen var en ensformig forestilling, som slovakken vandt i to klare sæt.

Danskeren kom aldrig ind i kampen, og hun virkede passiv i forhold til de to tidligere kampe i turneringen. Anderledes så det ud med Hantuchova, der med aggressivt spil konstant udfordrerede danskeren på løbeture med præcise stopbolde og vinderslag, der flugtede ned af sidelinjerne.

Caroline Wozniacki må derfor igen lægge øre til kritik for hendes manglede grand slam-sejr. Flere havde spået danskeren en topplacering ved French Open i år, fordi hun blandt andet vandt en grusturerning i Bruxelles for seks dage siden.

Andet sæt

3-6: Hantuchova bryder igen, og Wozniacki er ude. Danskeren forlader hurtigt banen. Den 28-seedet Daniela Hantuchove var særdeles og overlegen hele vejen gennem kampen, og nu avancerer dermed til fjerde runde af grand slam-turneringen.

Wozniacki kæmper for at holde sig i live. Hun virker forholdsvis rolig i forhold til situationens alvor.

3-5: Rent parti til Hantuchova. Wozniacki er dermed tæt på at ryge ud af årets French Open.

3-4: Den gode stime fortsætter for den danske verdensetter. Hun vinder kampens længste parti, og nærmer sig Hantuchova, der ikke længere er så overlegen.

2-4: Wozniacki bryder sin modstander for første gang i kampen efter en fænomenal duel i et tæt parti. Måske er det vendepunktet for danskeren. Russiske Sharapova lavede et stort comback onsdag i turerningen, hvor hun vandt 10 partier i træk. Måske kan danskeren gøre det samme.

Flot spil af Wozniacki, der kommer frem til nettet på en stopbold, og laver et vinderslag, som slovakken ikke kan nå.

1-4: Wozniacki bider fra sig og reducerer. Hun holder sin serv for første gang i andet sæt, og undgår dermed et "æg". Det var dog ikke på grund af flot spil, men mere fordi modstanderen lavede flere uprovokerede fejl.

Piotr Wozniacki ser meget betænkelig ud på tilskurepladserne.

0-4: Slovakken laver en eminent stopbold, som Wozniacki ikke er i nærheden af at nå. Det ligner efterhånden et dansk exit.

0-3: Hantuchova bryder igen, igen. Danskeren misser igen et åbent smash ved nettet, og hun taber partiet, da hun skyder bolden i nettet. Niveauet skal hæves, hvis hun skal avancere i turneringen. Hun er simpelthen ikke aggressiv nok.

Flere eksperter har tvivlet på, om danskerens lår ville holde hele vejen igennem den prestigefyldte turnering. Det er dog ikke til at vide, om det er låret, der er medvirkende til den dårlige start for Wozniacki.

0-2: Hantuchova fortsætter det stabile spil. Hun slår hårdt til bolden, og hun holder sit serveparti. Wozniacki skal snart ind i kampen.

0-1: Wozniacki er helt ved siden af sig selv. Hun taber sit serveparti, og i partiet missede hun blandt andet et oplagt smash.

Første sæt

1-6: Rigtig dårlig start for danskeren, der taber første sæt. Slovaken var overlegen i alle spillets facetter, og Wozniacki kom aldrig rigtig i gang.

1-5: Wozniacki er virkelig i problemer. Spilleren fra Slovakiet brød danskerens serveparti på den første af to break-muligheder, og har klart momentum i kampen

1-4: Hantuchova holder sin serv og vinder partiet rent.

1-3: Slovaken bryder danskerens serveparti. Wozniacki er for første gang i turneringen presset af sin modstander.

1-2: Hantuchova har netop bragt sig foran i kampen mod Caroline Wozniacki.

Den danske verdensetter møder lige nu Daniela Hantuchova fra Slovakiet i tredje runde ved dette års French Open. Hantuchova er seedet 28 i turneringen. Wozniacki er seedet 1.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen