Wozniackis far stiler efter kvartfinale

Caroline Wozniacki er allerede i gang med sin bedste præstation ved Wimbledon i seniorkarrieren, og med en sejr i ottendedelsfinalen, som fjerde runde reelt er, kan danskeren skabe sit bedste resultat i en grand slam-turnering nogensinde.

Artiklens øverste billede
Foto: Alastair Grant/AP

- Næste kamp er fjerde runde, og det er første gang, at Caroline kan spille sig i kvartfinalen ved en grand slam-turnering. Hun skal åbne døren til kvartfinalen i grand slam. Caroline skal bare spille kampen, som var det en normal turnering som i Ponte Vedra eller Eastbourne, siger Piotr Wozniacki med henvisning til datterens to turneringssejre på WTA-touren tidligere i år.

Taktikken blev fulgt

Der var stor ros til Wozniacki fra far og træner Piotr Wozniacki, for taktikken blev fulgt til punkt og prikke i sejren i tredje runde. Danskeren udnyttede bevidst spanske Anabel Medina Garrigues' svage sider, som hurtigt gav sig til kende.

- Caroline viste koncentration, så det var lige meget, at hun tabte første parti. Garrigues lavede flere fejl med forhånden, så derfor spillede Caroline hende bevidst mere på forhånden for at presse hende til fejl. Garrigues er god med baghånden og kan godt vende spillet, sagde Piotr Wozniacki og tilføjede:

- Det er høj klasse, for Garrigues ligger nummer 20 i verden og er ikke dårlig.

I 2008 nåede Wozniacki fjerde runde ved grand slam-turneringerne US Open og Australian Open, som er hendes hidtil bedste resultat i en grand slam.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen