Wozniacki slog arrig spanier

Caroline Wozniacki vandt 6-2, 6-2 over spanske Anabel Medina Garrigues i tredje runde ved Wimbledon. Dermed er danskeren mellem de sidste 16 i den berømte tennisturnering.

Artiklens øverste billede

Trods en sløv start havde Caroline Wozniacki ingen problemer med at spille sig videre til 4. runde i Wimbledon.

Anabel Medina Garrigues havde svært ved at acceptere flere dommerkendelser, da hun lørdag eftermiddag blev sendt ud af Wimbledon-turneringen af Caroline Wozniacki. Hun brokkede sig til dommeren flere gange og lignede mest af alt en spiller, der tidligt i kampen var klar over, hvor det bar hen.

Klasseforskel

26-årige Garrigues, der er nummer 20 i verden, gik ellers frisk til sagen og gav ikke Wozniacki lov til at styre spillet på det hurtige græsunderlag. Men selv om den spanske doublespecialist fik brudt Wozniacki i kampens første parti, var der i det lange løb klasseforskel på de to spillere. Danskeren brød straks tilbage, vandt de tre næste partier og til sidst sættet.

Garrigues fik lidt mere styr på temperamentet i andet sæt og viste også i ny og næ prøver på det spil, som har sikret hende ni WTA-titler i single siden 1998. Men Wozniacki havde for længst spillet sig varm og sendte flere gange spanieren ud på lange løbeture. Tredje matchbold blev udnyttet, og kampen sluttede 6-2, 6-2.

Næste modstander

Wozniacki møder i mandagens 4. runde-opgør vinderen af kampen mellem Sabine Lisicki og den femteseedede Svetlana Kuznetsova, der for nylig vandt grand slam-turneringen French Open.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen