Wozniacki har som den første nået 40 WTA-sejre i sæsonen

Caroline Wozniackis sejr i Båstad torsdag betød, at hun er den mest vindende spiller i sæsonen på WTA-Touren.

Topseedede Caroline Wozniacki kunne torsdag glæde sig over videre avancement i WTA-turneringen i Båstad i Sverige.

Her sendte danskeren schweiziske Viktorija Golubic ud med en sejr i tre sæt. Dermed bookede Wozniacki en plads i turneringens kvartfinale.

Samtidig nåede verdensranglistens nummer seks en milepæl i sæsonen, da hun blev den første spiller, der nåede op på 40 WTA-sejre i denne sæson.

Det skriver wtatennis.com.

Ifølge sitet har Caroline Wozniacki ikke nået 40 sejre på WTA-Touren så hurtigt siden 2011, hvor det dengang skete i forbindelse med French Open, og hvor Caroline Wozniacki sluttede året som nummer ét på verdensranglisten.

Caroline Wozniackis resultater i denne sæson lyder foreløbig på de 40 sejre, mens hun har indkasseret 14 nederlag.

Verdensranglistens nummer fem, Elina Svitolina fra Ukraine, følger efter Wozniacki med foreløbig 39 sejre i denne sæson.

Karolína Plísková er nummer ét på verdensranglisten i øjeblikket, og tjekken har foreløbigt hentet 37 sejre i sæsonen, hvor det er blevet til ti nederlag.

Caroline Wozniacki har i denne sæson været i fire finaler, som alle er tabt, og går hun hele vejen i Båstad, vil det derfor være hendes første turneringssejr på WTA-Touren i denne sæson.

Danskeren er også den spiller, der har hentet flest sejre siden grand slam-turneringen US Open i 2016. Her nåede Wozniacki frem til semifinalen.

Siden den turnering begyndte, har Wozniacki vundet 61 kampe. Svitolina følger efter med 54 sejre.

I kvartfinalen i Båstad skal Caroline Wozniacki møde ukrainske Kateryna Kozlova, der besejrede tyske Mona Barthel.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen