Ærgerlig Wozniacki-modstander: Nederlaget gør ondt

Caroline Wozniacki tvang mig hele tiden til at slå en bold mere, siger Anett Kontaveit efter nederlag.

Artiklens øverste billede
Anett Kontaveit. Foto: Alastair Grant/AP

Esteren Anett Kontaveit kommer næppe til at sove godt i nat, efter hun lørdag eftermiddag tabte 6-3, 6-7, 2-6 til Caroline Wozniacki i tredje runde i Wimbledon.

Den 21-årige Kontaveit var oppe med et sæt og kunne både ved 5-4 og 6-5 i andet sæt serve kampen hjem, men begge gange forpassede hun chancen.

- Det er helt sikkert et nederlag, der gør ondt. Jeg havde mine chancer og kunne serve kampen hjem to gange, så jeg kan lære meget af denne kamp. Jeg må bare kigge fremad, siger Anett Kontaveit.

Hvad skete der, da du kunne serven kampen hjem?

- Der var en tilskuer, der råbte noget under en bold. Det var meget forstyrrende. Men jeg må lære, at jeg ikke skal lade mig gå på af den slags, erkender Kontaveit.

Hun tabte andet sæts tiebreak 3-7 og blev brudt fra starten af tredje sæt. Da havde Wozniacki taget teten i kampen, og danskeren slap ikke grebet igen.

- Jeg forsøgte at starte på ny i tredje sæt, men Wozniacki var blevet for solid, og så begyndte jeg at lave fejl. Kampen havde været meget fysisk.

- Jeg havde puttet så meget energi i mine slag, men Wozniacki fik så mange bolde tilbage. Hun tvang mig hele tiden til at slå én bold mere, roser Kontaveit.

Er hun frustrerende at spille imod?

- Jeg ved ikke, om det er frustrerende. Men man ved, hun får mange bolde tilbage, og at man skal kæmpe hårdere imod hende, svarer Kontaveit.

Esteren vandt i juni en græsturnering i Holland og kom til Wimbledon i fremragende form. Her blev tredje runde altså endestationen.

Det var hendes hidtil bedste præstation i Wimbledon efter exit i første runde de forgangne tre år.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen