Wozniacki møder nervøs tysker

Den kun 19-årige tysker Sabine Lisicki så nervøs ud i lørdags, men hævder, at hun har god selvtillid inden mandagens fjerde runde.

Artiklens øverste billede
Wozniacki og Lisicki tørner sammen mandag eftermiddag på Wimbledons bane 4. Foto: AP

London

På mange måder ligner Sabine Lisicki sin kommende modstander Caroline Wozniacki. Ung, lyshåret og smilende. Ikke helt så selvsikker i sin fremtoning, men hun har heller ikke nær så stor erfaring i Grand Slam-sammenhæng som danskeren.Til gengæld har de en statistik, der hedder 1-1 i indbyrdes opgør. Det sidste vandt Lisicki overlegent, da de to stod over for hinanden i WTA-finalen i Charleston i april. Men det er der ingen af parterne, der kan bruge til noget, når de mandag eftermiddag står på hver sin side af nettet i Wimbledons fjerde runde.»Mandag er en ny kamp. Jeg tænker bare på at gøre mit bedste og vise, hvad jeg kan.«

Tysk selvtillid

Udsagnet kunne sagtens være Caroline Wozniackis, men ordene kommer fra Lisicki, der lige som sin danske modstander ikke vil se længere frem end til den næste kamp. Men selvtillid har den tyske teenager, der aldrig har været i fjerde runde af en Grand Slam før.Det sad nok i baghovedet på Lisicki, da hun spillede sin tredje runde-kamp mod den femteseedede Kuznetsova. Lisicki mistede fatningen i slutningen af andet sæt, da hun ellers var foran 5-2, og hun formåede længe ikke at få taget det sidste og afgørende parti i en afslutning, der så rystende nervøs ud fra tyskerens side.»Det er vel det, der sker. Du bliver nervøs. Det er første gang, jeg kunne komme i anden uge af turneringen, og jeg blev ved med at sige til mig selv, du har intet at miste, bare giv den gas, og det var det, jeg gjorde,« siger hun.

"Jeg har en chance"

På trods af Wimbledon-nerverne tror Lisicki på sin chance mod Caroline Wozniacki.»Jeg har en chance. Jeg synes, jeg har bevist, at jeg kan være med nu, jeg er kommet så langt, så nu handler det bare om at gå ud og spille mit bedste tennis,« siger hun.

Wozniacki og Lisicki tørner sammen mandag eftermiddag på Wimbledons bane 4, hvor de skal spille anden kamp efter en herresingle, der begynder klokken 13 dansk tid. Det betyder, at danskeren formentlig skal i kamp mellem klokken 15 og 17.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen