Piotr Wozniacki: Humøret er fint i dag

Det var en skuffet Caroline Wozniacki, der i går måtte nøjes med at være uhyggelig tæt på at slå verdens næstbedste. I dag er humøret fint, fortæller hendes far og træner.

Artiklens øverste billede

Det lader til, at Caroline Wozniacki hurtigt har fået rystet den værste skuffelse af sig, efter at hun i går var tæt på at sikre sig en af karrierens største tennisskalpe.

"I dag er humøret fint igen, både hos mig og Caroline. Det var jo bare en enkelt kamp. Hun var selvfølgelig skuffet lige bagefter, men sådan er livet og nu kigger vi fremad i stedet," siger Piotr Wozniacki, Caroline Wozniackis far og træner.

Hun var ellers uhyre tæt på at slå Serena Williams, der ellers ligger placeret 10 pladser højere på verdensranglisten, hvor Caroline Wozniacki er nummer 12. Efter at have vundet første sæt i tiebreak, måtte Caroline Wozniacki se favoritten Williams sikre sig andet sæt klart med cifrene 6-3. Til sidst måtte kvartfinalen i WTA-turneringen Medibank International Sydney ud i endnu et tæt sæt, før vinderen kunne findes. Her havde Caroline Wozniacki med tre matchbolde gode muligheder for at sikre sig billetten videre til semifinalen, hvor Elena Dementieva, Wozniackis banemand fra OL, ventede. Men sådan skulle det altså ikke gå.

"Måske manglede der lidt rutine, måske manglede der bare lidt held. Det var nogle små, uheldige fejl, der afgjorde det. Jeg tror egentlig ikke, at det var fordi, at Serena var mere rutineret, men det var bare marginalerne, der gik den anden vej," siger Piotr Wozniacki.

Næste udfordring for Caroline Wozniacki bliver grand slam-turneringen Australian Open, der spilles fra på mandag.

Williams tabte semifinale

Serena Williams havde ikke mange kræfter i behold efter hendes 2 timer og 40 minutter lange dyst mod Caroline Wozniacki. For torsdag morgen dansk tid fik amerikaneren regulære klø i semifinalen ved WTA-turneringen Medibank International i Sydney af russiske Elena Dementieva.

Russeren skulle kun bruge lidt over en time til at slå Serena Williams med de meget overbevisende cifre 6-3, 6-1. I finalen møder Dementieva landsmanden Dinara Safina.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen