Wozniacki er i bedring og klar til French Open

Caroline Wozniacki har trukket sig fra de seneste to turneringer, men nu går det bedre, siger tennisstjernen.

Artiklens øverste billede
"Desværre har jeg haft en lægskade, der var årsagen til, at jeg måtte trække mig fra de seneste to turneringer. - Men jeg har det meget bedre. Jeg er ved at forberede mig til Paris," siger Caroline Wozniacki. Arkivfoto: Jim Rassol/AP

Caroline Wozniacki har den seneste tid døjet med helbred og skader, der har betydet, at danskeren måtte trække sig fra de seneste to turneringer, hun stillede op i.

Men nu er tennisstjernen i bedring, fortæller hun på et pressemøde i forbindelse med en opvisningskamp ifølge TV2 Sport.

- Jeg har det meget bedre. Desværre har jeg haft en lægskade, der var årsagen til, at jeg måtte trække mig fra de seneste to turneringer.

- Men jeg har det meget bedre. Jeg er ved at forberede mig til Paris, siger Caroline Wozniacki.

Efter planen rejser hun onsdag til Paris, hvor grand slam-turneringen French Open starter søndag.

Der har dog været rejst tvivl om Wozniackis deltagelse i den fornemme turnering, efter at hun tidligere på måneden måtte trække sig efter et enkelt sæt i Italian Open i Rom.

Inden da havde hun trukket sig fra turneringen i Madrid efter blot tre partier i første sæt.

Men danskerne slår fast, at hun er at finde på Roland Garros-anlægget i Paris.

- Jeg kommer til at spille der. Og min form, den arbejder jeg på, sagde hun tirsdag på pressemødet.

Sidste sommer fik Wozniacki konstateret en leddegigtsygdom, som hun forsøger at holde i skak med medicin, men den blusser op i perioder.

I slutningen af april fortalte hun om store smerter på grund af sygdommen.

- De seneste dage har jeg fået en opblussen af min RA (reumatoid artritis). Mine hænder og led var hævede, og jeg følte smerter overalt. Men jeg var fast besluttet på ikke at lade det holde mig nede, skrev Wozniacki på Twitter.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen