Spil

Heldig dansker kan hente lottogevinst på 148 millioner

Ugens vinder af Eurojackpot får danmarkshistoriens næststørste lottogevinst.

Et sted i Danmark er en rigtig heldig dansker, der er blevet 148 millioner kroner rigere. Det er nemlig en dansk kupon, der har vundet førstepræmien i Eurojackpot denne weekend.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vinderen har endnu ikke henvendt sig for at få sin gevinst.

Den dyrebare kupon er købt i en Spar-butik i Skallerup ved Hjørring, så har man købt en kupon her, er det værd at tjekke tallene.

Vindertallene er 1, 14, 17, 24 og 50. Ugens stjernetal er 8 og 9.

Helt præcist lyder præmiesummen på 148.183.435 millioner kroner.

Præmien er den næststørste i danmarkshistorien. Den største - der lød på 315 millioner kroner - blev vundet i 2015. Den kupon blev købt i Kvickly i Helsingør.

De to største lottogevinster er begge vundet i spillet Eurojackpot, der har eksisteret siden 2012. Her er det spillere fra en række europæiske lande, der deltager, og dermed bliver pengepræmierne ekstra store.

I denne uge har tre personer vundet andenpræmien, så de hver især får 5,8 millioner kroner. De er vundet på kuponer købt i Bayern, Hamburg og Once i Spanien.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her