Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce
Poker

Den svensk kokkelærling Martin Jacobson vandt 60 mio. kr. i VM i poker

VM i poker blev tirsdag afgjort i Las Vegas. 27-årige Martin Jacobson vandt.

Foto: John Locher/AP

Martin Jacobson lærte poker ved at gå hjem og spille på nettet, efter at han havde arbejdet som kokkelærling på en restaurant i Stockholm.

Natten til onsdag dansk tid gik han så hele vejen og vandt VM i poker i Las Vegas, da han i finalen gik all-in med tre 10'ere mod norske Felix Stephensen, der kun havde to 9'ere.

»Der er ikke noget, der hedder en 'perfekt turnering', men det her var tæt på at være perfekt,« sagde Martin Jacobson efter sejren, der blev belønnet med 10 mio. dollars - knap 60 mio. kr.

Den 27-årige svenskers mor Eva var med i Las Vegas, og hun fortalte nyhedsbureauet AP, at alle hans venner var gået i seng, når han kom hjem fra kokketjansen, og derfor gik han online og spillede poker.

Sådan bliver du pokermillionær

Allerede som 21-årig forsøgte han sig i den såkaldte World Series of Poker, men han blev slået ud i første runde.

I går var han så oppe mod ni andre i finalen, og her spillede han solid poker, der satte de andre på plads.

I modsætningen til de andre, så spiller Martin Jacobson ikke med solbriller, basketball-kasket eller en trøje med hue. Disse redskaber er med til at skjule de såkaldte "tells", hvor modstanderen kan se, om man bluffer.

Martin Jacobson er den første svensker, der vinder finalen. Danske Peter Eastgate vandt i 2008 samme turnering og præmie.

Dansker vandt 53 pokermillioner

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her