Forsiden lige nu
Højdepunkter på Venskabsvejen
Venskabsvejen kaldes den 865 km lange vej mellem Lhasa og Kathmandu i Nepal. En blændende smuk tur som indgang til eller udgang fra Tibet. Eller hvis man vil se verdens højeste bjerg, Mount Everest fra bagsiden i Everest Base Camp. Et historisk spændende område, der de seneste år har været præget af kinesernes ønske om vækst. 
Se flere
Biler
Solceller skal give ny energi til bilerne
Kia-Hyundai satser stort på indbyggede solceller, som skal give mere energi til bilerne. Ekspert mener dog, at effekt af solceller er forholdsvis beskeden. 
Se flere
Bolig
Vi har langt flere indbrud end Norge, Sverige og Tyskland, men: Sådan stopper du tyven
I vintermørket har indbrudstyven ideelle arbejdsvilkår. Men én ting bekymrer ham mere end noget andet – at blive opdaget af mennesker. To eksperter fortæller, hvordan du i bedste ”Alene hjemme”-stil lægger forhindringer ud. 
Se flere
Se test af af tv i luksusklassen: Lækre tv’er, der er alle pengene værd
Her tager vi temperaturen på tv’ernes luksusklasse i prisniveauet omkring de 20.000 kroner. De testede tv’er er ret forskellige. Men billedkvaliteten har over hele linjen fået et kæmpe løft – takket være forbedringer i OLED- og QLED-teknologierne. Du får høj kvalitet for de mange penge 
Se flere
Italienerne betalte for at komme med i euroen, vil de også betale for at komme ud igen?
Italienerne måtte hoste op med en ekstra skat for at gøre statskassen solid nok til at få adgang til EU’s fælles mønt. Nu står de igen ved en skillevej, og spørgsmålet er, om de vil betale prisen for at være sig selv. 
Se flere
Her er de østjyske naturperler, der er nominerede til Danmarks Naturkanon: Én er allerede nu optaget
Tirsdag løftes sløret for de 15 vigtigste naturskatte i Danmark, når Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen offentliggør Danmarks Naturkanon 2018. Afsløringen finder sted ved den ene af de to østjyske nominerede, Jernhatten ved Mols Bjerge på Djursland. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her