Olympiske Lege

Dansk OL-lejr: Vi føler med kronprinsen

Den danske OL-lejr havde set frem til kronprins Frederiks støtte under de olympiske lege.

Kronprinsen var i Pyeongchang for at overvære de danske atleters deltagelse i OL og for at deltage i en række IOC-aktiviteter. Foto: Christophe Ena

De danske atleter i Sydkorea havde glædet sig til at se deres faste støtte kronprins Frederik under de olympiske lege.

Men der er fuld forståelse for, at kronprinsen fredag er rejst hjem til Danmark, efter at prins Henriks tilstand er forværret.

Det siger Morten Mølholm, der er direktør i Danmarks Idrætsforbund, til TV2 Sport.

- De danske atleter havde glædet sig til at se kronprinsen, men de har selvfølgelig forståelse for, at han skal hjem.

- Det betyder altid noget for atleterne, at de kan se kronprinsen sidde på tilskuerrækkerne og heppe med, siger Morten Mølholm til TV2 Sport.

Kronprinsen var i Pyeongchang for at overvære de danske atleters deltagelse i OL og for at deltage i en række IOC-aktiviteter.

- Vi føler med kronprinsen. Det er sørgeligt, hvad der åbenbart sker derhjemme. Det er synd for ham, at han med stor hast skal tilbage til Danmark, siger Morten Mølholm til TV2 Sport.

Kronprins Frederik er medlem af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), der er den øverste myndighed for de olympiske lege.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her