Formel 1

Magnussen kludrede i starten: »Lidt held skal der også til«

Kevin Magnussen var tæt på at tabe en masse pladser i starten af løbet.

Kevin Magnussen startede som nummer 12 i Japan. Foto: Eugene Hoshiko/AP

Kevin Magnussen har i denne sæson været Formel 1-feltets bedste starter, men i Japans grandprix var han lige ved at sætte starten over styr med en forglemmelse.

»Jeg fik en god start koblingsmæssigt, men jeg havde glemt at sætte den i racestartmode, så jeg var stadig i formationlapmode. Der har man 100 heste mindre, og jeg kom virkelig dårligt afsted. Så fik jeg den i racemode på vej dernedad, men det var godt, at jeg fik en god start, for ellers havde jeg tabt en masse placeringer. Lidt held skal der også til,« sagde Kevin Magnussen til 3+.

Kevin Magnussen blev nummer otte i Japan - efter en forfejlet start. Foto: Haas F1 Team

Efter starten kørte Kevin Magnussen et solidt løb med en god strategi fra Haas-teamet.

Good Boy! Endelig succes for Magnussen – og seks grimme uger for Ferrari

En situation stod skarpt – da han overhalede Filipe Massa efter at have kæmpet hårdt over adskillige omgange for at komme forbi brasilianeren. Overhalingen kom på et tidspunkt, da hans holdkammerat, Romain Grosjean, pressede bagfra.

»Jeg kunne ikke komme forbi Massa i sving et, men jeg lagde mærke til, at han ikke pressede den særligt meget mellem sving et og to, så tænkte jeg, at jeg kunne smide den inden om i sving to. Jeg vidst godt, at det var risikabelt, og teamet snakkede om at lade Romain prøve, men jeg tænkte ”næh, det skal vi ikke, nu prøver jeg”,« sagde Kevin Magnussen til 3+.

Kevin Magnussen endte på ottendepladsen med Romain Grosjean lige bag sig. Det er anden gang i denne sæson, at Haas scorer point med begge biler.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her