Formel 1

Kevin Magnussen mistede vinge undervejs i kvalifikation i Japan

Der er tilfredshed at spore hos Kevin Magnussen efter lørdagens kvalifikation.

Foto: Toru Takahashi/AP

Der er tilfredshed at spore hos Kevin Magnussen efter lørdagens kvalifikation til Formel 1-grandprixet på Suzuka-banen i Japan.

Danskeren endte kvalifikationen som nummer 13, men på grund af en placeringsstraf til spanske Fernando Alonso (McLaren) indleder Kevin Magnussen søndagens grandprix som nummer 12.

- Vi forventede at slutte 16 og 17 i tidtagningen, og jeg er 13'er, der bliver forfremmet til 12'er. Så det kan jeg ikke være utilfreds med.

- Vi er stadig tæt på pointene. Vi må se, om jeg kan score et par enkelte, siger Kevin Magnussen til TV3+ ifølge Ekstra Bladets hjemmeside.

Danskeren kom videre til anden kvalifikationsrunde (Q2) som 15. og sidste mand.

Kevin Magnussen havde her problemer med sin bil, da en lille vinge på var faldet af.

- Jeg kom lidt ud af rytmen, men synes alligevel, vi fik det bedste ud af det i sidste forsøg. Det er stadig irriterende. Når det er så tæt, vil man gerne have, at alt havde kørt fuldstændigt efter bogen, siger han.

Magnussen blev nummer 13 i japansk kvalifikation

Kevin Magnussens teamkollega hos Haas, franske Romain Grosjean, kørte af banen i første kvalifikationsrunde (Q1) og sluttede som nummer 16.

Romain Grosjean rykker dog frem som nummer 13 til starten søndag, fordi briten Jolyon Palmer (Renault) og spanske Carlos Sainz (Toro Rosso) i lighed med Fernando Alonso måtte indkassere store placeringsstraffe.

Lewis Hamilton snuppede pole position for 10. gang af 16 mulige i sæsonen.

Det er dog første gang, at Mercedes-køreren starter forrest på Suzuka-banen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her