Formel 1

Magnussens boss sidder på nåle: Vi har tabt 15 point pga fejl

Gene Haas er tilfreds med sine kørere - men vil have teamet til at minimere fejlene i løbene.

Haas-ejer Gene Haas gik ind i Nascar i 2002 og har masser af erfaring med at drive et motorsportshold. Foto: Haas F1

Gene Haas – ejer af Formel 1-teamet Haas – mener, at hans hold skulle have haft langt flere point, og at holdet stadig laver for mange fejl.

»Vi har haft nogle fejl på komponenterne, som vi ikke har håndteret ordentligt, og jeg mener, at vi på det grundlag allerede har tabt 15 eller flere point. Vi bliver nødt til at få vores team til at fungere med færre fejl, og det skulle gerne give os flere point,« siger Gene Haas til crash.net.

Kevin Magnussens arbejdsgiver: Hvorfor være med, når vi ikke kan vinde?

Den 64-årige milliardær har stor erfaring fra motorsport, hvor han i mange år har haft et Nascar-hold i USA.

Point i midterfeltet

Konstruktørernes VM

  • Toro Rosso - 40 point
  • Haas - 35 point
  • Renault - 34 point

Han mange gange sagt, at hans Formel 1-team stadigt er ungt, og at det er inde i en læringsperiode.

Men som konkurrencen i midterfeltet strammer til, ser han gerne, at hans team scorer de små point, der skal til for at ende højere oppe i konstruktørernes VM.

»Jeg sidder på nåle, for vores største problem er eksekveringen, at vi minimerer antallet af fejl, som ser ud til at være vores største problem,« siger Gene Haas.

I artiklen roser han både Kevin Magnussen og Romain Grosjean, som »er meget bedre i løbene end under træningen og kvalifikationen«.

»Kevin har vist, at han kan køre sig to-tre positioner frem i starterne, så han er en aggressiv racerkører. Romain er mere reserveret, han ved hvad der skal til for at køre løbene færdige for at komme i pointene, så jeg synes, at kombinationen af de to kørere passer godt i løbene, men vi bliver nødt til at komme i mål i løbene,« siger Gene Haas.

Både Kevin Magnussen og Romain Grosjean tre gange hver i denne sæson ikke gennemført løbene. Der er kørt 13 løb.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her