*

Formel 1

Verstappen om næste løb: »Jeg er lidt ligeglad. Hele sæsonen har været lort«

Max Verstappen er i kulkælderen efter hård skæbne i Canada.

Red Bull-raceren er ikke god nok til at forvente andenpladser fra, sagde Max Verstappen efter Canada. Foto: Luca Bruno/AP

En enkelt tredjeplads, tre femtepladser og tre løb, hvor han slet ikke er kommet i mål - med weekendens grandprix i Canada som seneste eksempel.

Det er den foreløbige status på denne Formel 1-sæson for Red Bulls Max Verstappen, som slet ikke er tilfreds med sæsonen indtil videre.

Det gjorde han klart efter grandprixet i Canada, hvor han som nævnt måtte udgå endnu en gang.

Formel 1-kører med skarp dommerkritik: »Det er et cirkus. Et dumt cirkus.«

Denne gang på tredje omgang af løbet, efter han ellers var kommet flyvende fra start og havde placeret sig på en andenplads. Bilen gik ganske enkelt helt i stå.

»Det er meget frustrerende, lige når det sker. Starten var fantastisk. Jeg tror, det er den bedste start, jeg nogensinde har lavet for Red Bull, så det var godt. Men i sidste ende står du så alligevel tomhændet tilbage, så det er en kæmpe nedtur. Jeg kunne være sluttet som nummer to eller tre, hvis tingene var gået bare lidt anderledes. Det er noget lort for at være ærlig,« sagde Verstappen efter løbet til hollandsk tv ifølge pitpass.com.

Mens Verstappen altså udgik, endte hans holdkammerat Daniel Ricciardo i stedet med at tage tredjepladsen i Canada. En placering der blev mulig, fordi Ferraris Sebastian Vettel mistede et stykke af sin frontvinge i starten af løbet, da netop Verstappen ramte hans bil på vej gennem feltet.

Og Verstappen var efter løbet dybt frustreret over, at det ikke blev ham, der kom på podiet - en pointe han leverede sammen med en nedslående konklusion om, hvor Red Bulls biler lige nu befinder sig i hierarkiet:

»Jeg var på andenpladsen, og man ved, at bilen ikke er god nok til den position, men i dag kunne vi have holdt den, i betragtning af hvor svært det var at overhale. Vi kunne have opnået det.«

Magnussen om afgørende tidsstraf: Fejl af dommerne

Adspurgt om chancerne i det kommende løb i Azerbaijan slår Verstappen til slut i interviewet en helt opgivende tone an:

»Jeg er lidt ligeglad. Hele sæsonen har været lort.«

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her