*

Formel 1

Günther Steiner roser Romain Grosjean efter comeback

Franskmanden indledte Canadas Grand Prix med at blive ramt af Carlos Sainz, men endte alligevel foran Magnussen.

Romain Grosjean har scoret point i fire af de fem seneste løb. Foto: Haas F1 Team

En straf på fem sekunder for ifølge dommerne at overhale under virtual safety car kostede Kevin Magnussen en plads i pointene i Canadas Grand Prix.

I top ti kom teamkammeraten Romain Grosjean lige akkurat for fjerde gang ud af de fem seneste løb. Den franske præstation glæder Haas' team-chef Günther Steiner.

»Det var et meget spændende løb for os. Det startede ikke godt for Romain, der blev ramt af Sainz i begyndelsen og røg ned på sidstepladsen, efter han fik skiftet sin vinge. Normalt er dit ræs færdigt i sådan en situation, men alle kæmpede flot videre, og Romain leverede et fantastisk stykke arbejde ved at få bilen hjem over 69 omgange på et sæt dæk. Det er fabelagtigt,« udtaler Steiner i Haas' officielle gennemgang af løbet efterfulgt af sit karakteristiske »very well done.«

Magnussen om afgørende tidsstraf: Fejl af dommerne

Kevin Magnussen var selv utilfreds med, at han blev tildelt sin straf, da han efter løbet blev interviewet af TV 3+.

»Vi kan ikke alle være perfekte - heller ikke dommerne,« konkluderede danskeren.

Günther Steiner nøjes med at fastslå, at Magnussen gav sin plads tilbage til Stoffel Vandoorne efter overhalingen af belgieren.

I stedet har teamchefen fokus på det store billede.

»Jeg er rimelig glad med weekenden. Selvom det til tider så ud som om, vi ikke gjorde, hvad vi skulle, scorede vi alligevel et point. Det betyder, at vi nu har scoret point i fem ud af syv løb i år. Jeg synes, vi altid er konkurrencedygtige og i stand til at score point. Det vil vi forsøge at blive ved med. Og hvis udfordringen bliver stor, vil vi blive med at kæmpe,« siger Günther Steiner. 

Romain Grosjean har nu scoret ti point i denne Formel 1-sæson. Fem mere end Kevin Magnussen, der har fået et point i de fem seneste løb.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her