*

Formel 1

Fotograferer Formel 1 med 104 år gammelt kamera

Amerikanske Joshua Paul fotograferer Formel 1 med et Graflex-kamera fra 1913.

Joshua Pauls fotografier er som et brag mellem fortiden og fremtiden.

Amerikaneren har en forkærlighed for motorsport og gamle kameraer, og han har i en periode dækket Formel 1-løb med sit gamle Graflex-kamera fra 1913.

»Det fleste Formel 1-billeder tages til nyhedsmedier eller bureauer. Der er kun nogle få fotografer, der tager smukke, udtryksfulde og tidløse billeder i Formel 1. Mest fordi, at der ikke er et marked for det. Jeg forsøger at tage billeder, der er så smukke, at de hæver sig over målet for fotoet,« siger Joshua Paul til GP Traveler.

Joshua Pauk tager fotos til det amerikanske motorsportsmagasin, Lollipop GP, men hvor de fleste moderne kameraer kan tage omkring 12 billeder i sekundet, må Joshua Paul nøjes med at kunne tage 20 under et helt løb.

Joshua Paul stikker en anelse ud fra de andre fotografer, når han tager fotos.

En fotosession med Red Bulls Max Verstappen ser således ud – og resultatet er specielt.

Følg Joshua Paul  på Instagram her.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her