Formel 1

F1-profil raser over bil: Har aldrig haft så lidt kraft

Der er store problemer på Formel 1-holdet McLaren, der søndag ikke fik nogen af sine kørere over målstregen.

Den tidligere Formel 1-verdensmester Fernando Alonso (McLaren) langer nu hårdt ud efter sit hold og sin bil, efter at han søndag udgik af Formel 1-grandprixet i Bahrain kun to omgange før målstregen.

Undervejs i søndagens grandprix beklagede 35-årige Alonso sig på bilradioen, over at de andre biler havde væsentligt mere fart end McLaren-raceren.

- Jeg har aldrig kørt med så lidt kraft i mit liv, lød det fra spanieren.

Fernando Alonso har været et af de store samtaleemner i Formel 1-feltet på det seneste. Årsagen er hans beslutning om at deltage i det prestigefyldte Indy 500-løb, der betyder, at han går glip af Formel 1-grandprixet i Monaco.

Der er blevet spekuleret i, at Indy 500-løbet kan være en mulighed for Fernando Alonso til at få lidt succes forud for resten af Formel 1-sæsonen.

Og det tyder da også på, at Alonso har brug for en positiv oplevelse.

- Manglen på kraft og præstationsevnen på langsiderne var utrolig (i søndags, red.), siger Fernando Alonso og tilføjer:

- Der kunne være biler, der var 300-400 meter bag mig, men inden jeg fik set mig om, lå de pludselig ved siden af mig.

Fernando Alonsos McLaren-holdkammerat, Stoffel Vandoorne, spillede heller ikke en rolle i søndagens grandprix.

Og belgieren pustede yderligere til problemerne på holdet ved søndag at lægge et billede op på Twitter, hvor han løber på et løbebånd.

- Jeg løber lige en tur. Er der nogen, der har nogle planer i dag?, lød det på Twitter fra Vandoorne, efter at han end ikke kunne stille til start i Bahrain.

/ritzau/AFP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her