Formel 1

Hvor alvorlig var Pascal Wehrleins ulykke under Race of Champions?

Pascal Wehrlein ramte en barriere med stor kraft under et showrace.

Er Pascal Wehrlein tvivlsom til Formel 1-tests i slutningen af februar? Foto: Siu Wu/AP

Den tyske Formel 1-kører Pascal Wehrlein kørte i midten af januar galt i opvisningsracet, Race of Champions, der blev afholdt i Miami i USA.

I det sære køretøj, Polaris Slingshot, ramte Pascal Wehrlein Felipe Massa, bilen ramte en barriere og tog en rulletur i luften.

Selvom ulykken så dramatisk ud, kunne den 22-årige racerkører selv gå fra banen, men siden har der været stille omkring Wehrlein.

Ifølge Autosport har Pascal Wehrlein været til tjek hos forskellige læger, der har stillet forskellige diagnoser, hvilket har skabt tvivl om ulykkens alvor. Under rulleturen kan man se, at hans hoved rammer en barriere, og det er nakken, som lægerne kigger på.

Ifølge Sauber – som Pascal Wehrlein skal køre Formel 1 for i denne sæson – er køreren sendt til flere undersøgelser.

Problemet for Sauber er, at testperioden i slutningen af februar i Barcelona nærmer sig, og det lille teamet har endnu ikke besluttet sig for, hvem der så skal køre test i Wehrleins racer, hvis han ikke bliver klar.

Pascal Wehrlein kørte i sidste sæson for Manor, og den unge Mercedes-lærling blev en overgang overvejet til at overtage Nico Rosbergs sæde hos Mercedes, men tyskerne valgt Valtteri Bottas i stedet.

Det lykkedes dog at kapre et sæde hos schweiziske Sauber, hvor også Marcus Ericsson er tilknyttet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her