Formel 1

Regelændringer er guf for Kevin Magnussens kørestil

Den danske Formel 1-kører mener, at nye regler for dæk og aerodynamik passer godt til hans aggressive stil.

En række regelændringer i Formel 1 får Kevin Magnussen til at glæde sig endnu mere til den kommende sæson. Bredere dæk og nye regler for bilernes aerodynamik vil efter planen sænke omgangstiderne med op til fem sekunder i forhold til 2016.

- Det er fedt. Jeg er vild med tanken om, at vi i 2017 sandsynligvis kommer til at køre de hurtigste Formel 1-biler nogensinde, siger Kevin Magnussen til BT.

Han skal køre for Haas, og han regner med at kunne presse sin kommende bil mere, end han kunne hos Renault i den forgangne sæson.

- Hvis bilerne kan få mere vejgreb, betyder det, at vi kan presse dem mere. Det vil passe godt til min kørestil.

- Jeg har haft en tendens til at presse de biler, vi har kørt de seneste år, for meget, og det har som regel kun givet problemer, siger Kevin Magnussen.

Se overhalingen: Magnussen blev slået af Verstappen, der slog sig selv

Men med højere fart bliver den fysiske belastning på kørerne også endnu større. Et sving, som tidligere kunne tages med 200 kilometer i timen, kan fremover måske forceres med 230 kilometer i timen.

- Det kommer helt sikkert til at være hårdere at være Formel 1-kører, siger Kevin Magnussen til BT.

Derfor regner han med at møde tungere op til første løb end i den seneste sæson. Simpelthen fordi han bygger flere muskler på i træningen.

De vigtige testdage op til sæsonstarten begynder i slutningen af februar.

Her er en sjov video om Kevin Magnussens første arbejdsdag for Haas

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her