Formel 1

Kevin Magnussens overhaling af Jolyon Palmer blev slået af Verstappen i semifinalen om den bedste overhaling i 2016

Kevin Magnussen var tæt på at lave sæsonens bedste overhaling - men Max Verstappen var for suveræn.

Max Verstappen kørte som en gal i regnvejret i Brasilien. Det betød, at han på et tidspunkt stod på tværs af banen. Men da han fik rettet raceren op, gik jagten på de førende, hvorfor han lavede en spektakulær overhaling af Nico Rosberg. Foto: Leo Correa/AP

Formel 1 går til tider op i tale om dæk, pitstopstrategi og downforce, men når alt kommer til alt, er det overhalingerne, som fans vil kunne huske, når sæsonen er overstået.

Formel 1’s hjemmeside har man ladet sine brugere kåre 2016-sæsonens bedste overhaling, og Kevin Magnussen var helt med fremme i feltet. Overhalingerne blev sat op over for hinanden, og så kunne brugerne stemme dem frem i et slags cup-system.

Kevin Magnussens overhaling af Renault-teamkammeraten, Jolyon Palmer, i grandprixet i USA var en af sæsonens bedste.

Umiddelbart ser det ud som om, at Magnussen ikke kommer forbi, men i – hvad man vist roligt kan kalde et kløgtigt og modigt træk – får Magnussen efter en lang jagt bremset sig inden om Palmer i et sving.

Men trods den flotte manøvre, er der ingen af de 10 kandidater, der kan slå Max Verstappen. Den hollandske knægt overhalede igennem sæsonen den senere verdensmester Nico Rosberg hele to gang på så spektakulær vis, at begge overhalinger endte i finalen mod hinanden.

Hamilton holdt liv i VM-håbet i dramatisk grandprix - nul point til Magnussen

Max Verstappens overhaling i regnvejr i grandprixet i Brasilien var så imponerende, at han slog sin anden overhaling: 82 pct. stemte på Brasilien, 18 pct. på en overhaling på Silverstone.

De 10 overhalinger kan ses på Formel 1’s hjemmeside - Magnussens kan ses 2 minutter og 23 sekunder inde i klippet.

Klik her

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her