Formel 1

Magnussen: Regelændringer giver mere regulært race

Kevin Magnussen ser frem til at kunne presse sin Formel 1-racer mere efter de seneste regelændringer.

- Det er sjovere at køre en bil, du virkelig skal presse hårdt og vride alt ud af i stedet for hele tiden at bekymre sig om, hvad der nu er det rigtige kompromis, siger Kevin Magnussen. Foto: Kamran Jebreili/AP

Regelændringer til den kommende Formel 1-sæson har skabt forventninger om hurtigere omgangstider, og det glæder danskeren Kevin Magnussen (Haas) sig til.

Han mener nemlig, at det i højere grad vil blive et spørgsmål om at kunne presse sin bil og dermed afsløre, hvilke kørere der er dygtigst.

- I de gamle biler og i sidste års model var det mere et kompromis. Din kørestil blev meget kompromitteret af dækkene, begrænset vejgreb og en masse kræfter, som gav meget hjulspin.

- I de nye biler drejer det sig forhåbentlig mere om at finde grænsen, siger den danske Haas-kører til Sky Sports.

Pres på Magnussen: Holdet går efter topplacering fra begyndelsen

Magnussen har længe haft ry for at være en dygtig kører, men han formåede aldrig rigtigt at vise sine evner hos Renault i sidste sæson.

Derfor ser han frem til at kunne trykke hårdere på speederen i 2017-sæsonen, hvor kravene til bilerne er ændret.

- Det bliver forhåbentlig en større udfordring at presse bilen til grænsen, så kompromiserne bliver en mindre bekymring. Det er mit håb i hvert fald.

- Det er sjovere at køre en bil, du virkelig skal presse hårdt og vride alt ud af i stedet for hele tiden at bekymre sig om, hvad der nu er det rigtige kompromis, siger Kevin Magnussen.

Han får første gang mulighed for at afprøve Haas-bilens muligheder i slutningen af februar, når Formel 1-feltet mødes i Barcelona til de første testdage.

Det første grandprix køres i Australien 26. marts.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her