Annonce
Formel 1

Mens Magnussens kontrakt diskuteres: Chefen roser danskeren

Kevin Magnussen har grebet chancen hos Haas, og det vækker genlyd i ledelsen.

Günther Steiner mener, at Kevin Magnussen fik en chance, som danskeren har grebet. Foto: Jan Sommer/Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen forhandler for tiden om en kontraktforlængelse med sit team, Haas. Og mens den øvelse pågår, er der ubetinget ros fra teamchef Günther Steiner.

»Han passer rigtigt godt ind. Vi forsøger, så godt vi kan, på at finde de rigtige mennesker. Det er gennemgående for hele holdet, og vi forsøger ikke at finde den store stjerne derude og så smide penge efter ham,« siger Günther Steiner i en pressemeddelelse.

I 2015 samlede Günther Steiner et hold af ingeniører, mekanikere og alt det personale, der skal til for at få et Formel 1-hold til at fungere.

Her måtte teamet fiske fra de andre hold eller tage chancen med unge folk, der var klar til at give den en skalle. Og alle skulle passe til den nybyggermentalitet, som det unge amerikanske team oser af.

»Vi vil have personer med den rigtige mentalitet, som er klar til at tage den risiko, der er ved at komme til et nyt team, og vi har stadig masser af folk, som har været med fra dag et, og som kan lide at være her,« siger Günther Steiner.

Kevin Magnussen har mange gange sagt, at han føler sig godt tilpas i den amerikanske kultur, der er på holdet, hvor tingene bliver sagt lige ud, og hvor der ikke er dagsordner i kulissen.

Og efter to år, hvor tingene har været op og ned, har teamet i denne sæson fået luget ud i de værste fejl, hvilket også kan ses på pointkontoen, hvor teamet ligger nummer fire med samme pointantal som Renault.

Ifølge Günther Steiner er det fordi, at teamets ansatte har grebet muligheden.

»De har fået en udfordring, og nu har de succes. Sådan er det også med Kevin. Udfordringen for ham var, at det var teamets andet år, og den tog han. Det samme gælder for Romain. Han kom ind fra starten, og det endte godt,« siger Günther Steiner.

Hverken Kevin Magnussen eller hans holdkammerat Romain Grosjean har forlænget kontrakten med Haas.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her