Annonce
Formel 1

Ericsson i voldsomt uheld i jævn Magnussen-træning

Anden træning fredag blev afbrudt kortvarigt, da Marcus Ericsson hamrede sin racer ind i barrieren.

Marcus Ericssons racerbil køres væk efter uheldet i Italien. Foto: Antonio Calanni/AP

Der var stort drama, da den anden Formel 1-træning fredag blev kørt før søndagens grandprix i Italien.

To minutter inde i træningen bragede Marcus Ericsson (Sauber) ind i barrieren og smadrede sin racer, så træningen måtte udsættes.

Det lignede et uheld, der kunne have fået store konsekvenser, men svenskeren var i stand til at rejse sig, gå fra bilen og smile til tilskuerne.

Det røde flag blev hejst med det samme, og derfor måtte de øvrige kørere tage en pause, inden træningen blev genoptaget.

De første meldinger via Twitter lød på, at Ericsson ganske enkelt ikke vidste, hvad der skete i forbindelse med situationen.

Sebastian Vettel (Ferrari) var hurtigst i anden træning med 1 minut og 21,105 sekunder.

Kevin Magnussen leverede en tid til en 13.-plads med tiden 1 minut og 23,233 sekunder. Holdkammeraten Romain Grosjean sluttede to pladser længere fremme.

Heller ikke i fredagens første træning leverede Kevin Magnussen voldsom fart, og her bookede han også en 13.-plads på Monza-banen.

Her sluttede Romain Grosjean dog to pladser efter Magnussen, mens Sergio Perez fra Force India satte 1 minut og 34 sekunder som bedste tid og sluttede øverst.

Kevin Magnussen nåede ud på 13 omgange, og danskerens bedste tid var 1 minut og 37,066 sekunder, mens Grosjeans bedste tid lød på 1 minut og 37,683 sekunder.

I det seneste grandprix på Spa-banen i Belgien sluttede Kevin Magnussen på ottendepladsen og hentede fire point.

Den 25-årige dansker ligger på en ottendeplads i den samlede stilling med 49 point. Magnussen har tre point op til Nico Hülkenberg fra Renault.

Grosjean er nummer 14 med 27 point.

I konstruktørernes samlede stilling er Haas nummer fem med 76 point efter sæsonens første 13 løb.

Lørdag køres der både træning og kvalifikation, inden selve løbet køres søndag.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her