Annonce
Formel 1

Er Maserati på vej ind i Haas?

Ifølge et britisk bilmagasin er Maserati på vej ind i Haas.

Kommer Maseratis logo til at pryde forsiden af Haas-raceren? Foto: Moises Castillo/AP

Kevin Magnussens amerikanske team Haas har ikke lagt skjul på, at der godt kunne komme en sponsor eller to på siden af bilerne, men hidtil har de kun kørt med nogle småsponsorer, der ikke fylder meget.

Nu skriver et af Storbritanniens største bilmedier, Autoexpress, at den italienske fabrikant af luksusbiler Maserati kan være på vej.

Ifølge mediet er den administrerende direktør hos Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, interesseret i, at Maserati skal pryde racerne måske endda allerede fra næste sæson.

Fiat Chrysler Automobiles ejer både Alfa Romeo, Maserati og Ferrari, og Ferrari leverer allerede i dag motorer til Haas, hvilket har betydet, at Ferrari har været dybt involveret i Haas.

Aftalen skulle ifølge mediet koste 150 mio. kr. årligt.

Konkurrent til Haas og Magnussen opruster kraftigt

Sergio Marchionne har haft travlt, efter at Formel 1-sæsonen blev overstået for et par uger siden. Igennem Alfa Romeo har han lavet samme handel med Sauber, der kommer til at hedde Alfa Romeo Sauber F1 fra næste sæson.

Aftalen med Sauber handler ikke kun om et logo, men også om "teknisk assistance" mellem Alfa Romeo og Sauber.

I forbindelse med offentliggørelsen af Sauber-handlen udtalte Marchionne, at det ikke var umuligt, at der også skete noget på Haas-fronten.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her