Motorsport

Dansk motocrosskører har kurs mod VM-bronze

Thomas Kjer Olsen sluttede som nummer otte i Det Amerikanske Grand Prix og ligger samlet treer i VM-stilling.

Den danske motocrosskører Thomas Kjer Olsen er godt på vej mod en podieplacering i sæsonens VM-serie.

Sent søndag dansk tid kørte han sig foreløbigt op på en tredjeplads i den samlede VM-stilling efter en samlet ottendeplads I Det Amerikanske Grand Prix i Jacksonville, Florida.

Weekendens ottendeplads kom i hus efter en femteplads og en 11.-plads i de to heats.

I det andet heat var han med helt fremme, men styrtede så. Alligevel kørte han sig op som nummer 11 i feltet, skriver Danmarks Motor Union i en pressemeddelelse.

- Jeg følte mig godt tilpas hele weekenden. I første heat fik jeg en ok start og fik hurtigt placeret mig på femtepladsen. På trods af et par fejl beholdt jeg min femteplads til mål, så det var godt, siger Thomas Kjer Olsen.

- Jeg startede andet heat som nummer fire, men lavede en lille fejl og måtte i jorden på første omgang. I forsøget på at komme tilbage i fart efter styrtet, følte jeg, at jeg løb tør for energi, fortsætter Kjer Olsen.

Han henviser til, at orkanen Harvey havde været årsag til ustadigt vejr.

Først måtte kørerne forholde sig til regn, og siden blev temperaturen og luftfugtigheden høj.

- Varmen og fugtigheden gjorde, at jeg løb tør for energi, og jeg kunne ikke forbedre mine omgangstider, uanset hvor meget jeg prøvede, siger Thomas Kjer Olsen efter Det Amerikanske VM Grand Prix.

Der resterer to afdelinger i VM-serien. De køres i Holland og Frankrig.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her