*

Motorsport

Magnussens chef: »25 pct. rutine, 25 pct. god bil og 50 pct. held«

Jan Magnussens chef tager topstriden med knusende ro.

Corvette nummer 63 skal bruge lidt held for at vinde Le Mans. Foto: Corvette Racing

GTE-pro-klassen er helt åben med tre timer tilbage af dette års Le Mans. Jan Magnussens Corvette ligger helt med fremme med tre biler jagtende.

Da bilerne kører på forskellige strategier for pitstop og brændstofforbrug, er det umuligt at forudse, hvilken af de fire biler, der kører over stregen først.

Det er en situation, som Corvette har været i mange gange før, og Jan Magnussens chef Doug Fehan tager den med knusende ro.

»Vi har været her for mange gange til at sælge skindet, før bjørnen er skudt. Alt kan ske i de sidste 10 minutter, det så vi sidste år af Le Mans. Vi holder vores hoved nede og gør alt, hvad vi kan, og så må vi se, hvordan det udspiller sig til slut,« siger Doug Fehan til TV 2.

Han fortæller, at Corvetten kører på samme brændstofstrategi, som en Porsche, der også har en bil med fremme.

Slut på dramaet: Sådan forløb Le Mans 2017

Men der skal held til for at vinde nu, mener Doug Fehan.

»Det her race er 25 pct. rutine, 25 pct. god bil og 50 pct. held. Vi ved, at vi har et godt hold og en god bil, så hvis heldet tilsmiler os, kan vi vinde,« siger Doug Fehan til TV 2.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her