Håndboldslutrunde

Et 10-tal er belønning for halvandet minuts arbejde

Karakterbog: Målmændene strålede i håndbolddamernes EM-kamp mod Ungarn.

Normalt kræver vi 10 minutters spilletid for at bedømme præstationen. Althea Reinhardt var på banen i nøjagtig 1 minut og 34 sekunder, men skal alligevel belønnes for at have snuppet tre straffekast af tre mulige. Foto: Jens Dresling

Sandra Toft 10

Fortsatte de fine takter fra EM-premieren. Erklærede bagefter, at hun nær havde kastet op af nervøsitet inden kampen, men det var umuligt at se. Leverede en stribe klasseredninger, udstrålede ro og havde så meget overskud, at hun bad medspillerne lade ungarerne afslutte, hvis de var ved at komme fri, for så kunne hun lettere læse deres skud.

Althea Reinhardt 10

Normalt kræver vi 10 minutters spilletid for at bedømme præstationen. Althea Reinhardt var på banen i nøjagtig 1 minut og 34 sekunder, men skal alligevel belønnes for at have snuppet tre straffekast af tre mulige. I den hjemlige liga brillerer Odense-keeperen også i den svære disciplin, og de små stjerneglimt er kun med til at løfte stemningen i truppen og få spillerne til at stå endnu mere sammen.

Anna Sophie Okkels UB

Første mål ved EM er nået for Danmark

Maria Fisker UB

Anne Mette Hansen 7

Med Anne Mette Hansen i aktion må man leve med et par fejl hist og her, for hun rummer så megen energi og initiativlyst, at ikke alle aktioner er lige gennemtænkte eller vellykkede. Som en af de få sled venstrebacken med at få sit forsvarsspil til at sidde, men i den anden ende var hun brølstærk

Fie Woller 7

Endnu en fin indsats af FCM-fløjen, der tydeligvis ikke er tynget af pludselig at være førstevalg efter Maria Fiskers vedvarende bøvl med hovedbeskyttelsen. Fine indslag i angrebet, koncentration i defensiven.

Kathrine Heindahl UB

Lotte Grigel 4

Er sat på en svær mission, fordi hun ofte kommer ind for at styre spillet i undertal og derfor kun får få øjeblikke til at finde sig til rette. Imponerer gang på gang med sit blik for spillet, men de evige ture ud og ind kan ikke undgå at sætte sig på timingen.

Stine Bodholt 7

Spillede igen næsten fuld tid og ofrede sig igen næste på fuld tid. Viborg-stregen får brugt sine muskler, var sikkerheden selv i afslutningerne og formåede ubønhørligt at rejse sig efter et par svipsere i forsvaret.

Mette Tranborg 02

Næsten en kopi af den første kamp. Den høje bagspiller besidder overraskende god bevægelse i defensiven, men havde til tider svært ved helt at finde det rette spændingsniveau i tacklingerne, og endnu en omgang tøven og vildrede i angrebet trækker ned for det 20-årige stortalent.

Kristina Kristiansen UB

Anne Cecilie Dornonville De La Cour UB

Trine Østergaard 7

Nøjedes med 23 sekunders hvil, men det var ikke til at se. 100 pct. udnyttelse på sine tre chancer, og trods hendes klejne skikkelse får modstanderne intet foræret i hendes forsvarshjørne.

Louise Svalastog 4

Trods sine 34 år har veteranen ikke problemer med at leve sig ind i kampene eller opildne medspillerne, hvilket er blandt hendes største bidrag til holdet, da hun er fortrængt af Stine Bodholt som førstevalg på stregen. Det faktum tvinger hende til at levere varen på sine få chancer, og onsdag slap hun hæderligt fra opgaven.

Kaptajnen hev et par stykker med op

Stine Jørgensen 4

Faktisk en befrielse at kunne stange en beskeden karakter ud til anføreren. Måske burde den have et lille nøk opad, men forventningerne er store til holdets uomtvistelige omdrejningspunkt, og netop af den grund var det fint, at kollektivet fik kæmpet sig til sejr trods en stille kamp fra hende.

Line Haugsted 7

Stine Jørgensen blev bedømt hårdt, mens Line Haugsted modsat skal have lidt ekstra kredit, for i sin egentlige EM-debut virkede Viborg-spilleren iskold. Hun kvitterede for landstrænerens tillid og lyttede til hans krav om bare at vise mod ved at spille bemærkelsesværdigt frit og score to mål på tre forsøg. Spændende at se, hvad der er i vente fra den kant.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her