Håndboldslutrunde

Lunkne danske stjerner: Vi har jo ikke opnået noget endnu

Trods premieresejren på seks mål var der hverken jubelstemning eller kæmpestore smil i landsholdstruppen lørdag aften.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

To point og hurtigt videre.

Sådan lyder en kendt frase i håndboldkredse, når et hold har vundet en kamp uden at spille prangende.

Og netop den frase passede lørdag aften ganske fint på det danske herrelandshold, der slog Rusland 31-25 i EM-åbningskampen.

For Danmark vandt uden at imponere, og derfor var der hverken jubelstemning eller kæmpestore smil i landsholdstruppen efter gårsdagens kamp.

 »Vi er fint tilfredse, og vi råbte da også sejrssang i omklædningsrummet, men vi har jo ikke opnået andet end to point. Vi vil vinde det hele i gruppen, og vi mangler stadig to hårde kampe. Vi kan altid gøre det bedre,« sagde anfører Niklas Landin, mens holdkammeraten med 24-tallet på ryggen fulgte op.

»Det var mere eller mindre en typisk premierekamp med lidt fejl hist og pist. Men nu er vi i gang og en sejr på seks mål over hold, der er relativt svært at spille imod, er fint,« sagde Mikkel Hansen.

Han sad noget overraskende på bænken i hele anden halvleg, fordi dennes fodrappe afløser Michael Damgaard viste sig at have mere succes med sine aktioner. Men også han virkede noget lunken efter opgøret trods sejren og sine fire mål.

»Jamen, det var fint. Vi gjorde det, vi skulle. Vi kørte dem trætte og straffede dem med en langt bredere trup, og så endte det med en tilfredsstillende sejr,« lød det fra Michael Damgaard.

Herrelandsholdet afholder søndag pressemøde, og mandag aften er der således kamp igen, når Montenegro venter i EM-gruppens anden kamp.

Følg
Jyllands-Posten

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her