*

Håndboldslutrunde

»Jeg kommer ikke på banen for at skabe stabilitet«

Bagspilleren Michael Damgaard er kommet sig over sin fodskade på rekordtid og er klar, når Danmark lørdag aften møder Rusland.

Michael Damgaard Nielsen Foto: Jens Dresling/Polfoto

Gdansk

Michael Damgaard er med, når Danmark åbner EM med en kamp imod Rusland.

Bagspilleren blev skadet, da Danmark i søndags mødte Frankrig, men han er kommet sig på rekordtid. Fredag aften bestod han den afgørende test, da Danmark trænede for sidste gang inden åbningskampen.

Med Damgaard i truppen har Danmark et anderledes kort på hånden. Han er ekstremt hurtig og eksplosiv og har en hurtig skudafvikling. Han er bevidst om sin rolle på holdet.

»Jeg kommer ikke på banen for at skabe stabilitet. Jeg kommer på banen, fordi der skal ske noget,« siger Michael Damgaard.

Danmark har respekt for slumrende russisk bjørn

Han er ikke bange for at skyde igen, selvom han brænder det første eller det andet forsøg.

Han spillede rigtig ved Golden League i Frankrig, inden han blev skadet.  

»Det er dejligt med selvtillid, men den ene uge har jeg måske tur i den, og den næste uge er det en anden. Der er så mange dygtige spillere på det her hold,« siger Michael Damgaard.

Chaufførsønnen fra Gjellerup mærker spændingen i Gdansk

Er det enten rigtig godt eller ikke så godt med dig?

»Nej det føler jeg faktisk ikke. Så længe vi minimerer mine fejl, så er det okay. Alle kan brænde et skud eller flere skud, men så længe de andre fejl bliver luget ud, er det okay i min optik. Jeg skal huske på hvilken rolle jeg er udtaget i. Jeg skal ind og gøre noget,« siger Michael Damgaard.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her