Eggert: Lars C.-hype bliver glemt

Anders Eggert er klar til at levere varen ved OL, hvor han er eneste venstre fløj fra Danmark.

Artiklens øverste billede

Lars Christiansen blev tirsdag vraget til det danske OL-hold, der i sensommeren skal forsøge at erobre håndboldbanerne i London.

Landstræner Ulrik Wilbek valgte kun at tage tre fløjspillere med til OL, og der blev den 40-årige legende vejet og fundet for let af landstræneren.

"Det bliver glemt"

Den eneste venstre fløj i truppen er derfor Anders Eggert, og han forventer, at den megen hype om fravalget forholdsvis hurtigt forstummer.

"Lars er et ikon og har været det i mange år. Der er så mange andre, som også gerne ville have været med. Nu er det de 14, der skal med, der skal levere varen, (til OL, red.) og så tror jeg stille og roligt, at det bliver glemt, når vi kommer derover," siger Anders Eggert til sporten.tv2.dk.

Vant til kampene

Den tidligere GOG- og nuværende Flensburg-spiller frygter ikke for de mange kampe og det store ansvar, der hviler på ham som truppens eneste venstre fløj. Det er han vant til.

"I Flensburg er jeg eneste fløj og var det også sidste sæson og har i sidste sæson spillet et par og 70 kampe, og i år har vi vel spillet noget, der ligner. Så jeg er nogenlunde vant til det," siger Eggert.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen