Hvidt: Det var ikke kun dommernes skyld

AG Københavns målmand var hverken tilfreds med dommerne, holdets spil eller resultatet i Köln.

Artiklens øverste billede
Kasper Hvidt. Foto: AP

Köln

Det var ikke bare dommernes skyld, at AG København ikke klarede sig igennem til Champions League-finalen.

Dybt, dybt skuffet og med øjnene konstant rettet mod gulvet kom Kasper Hvidt frem efter nederlaget til Atletico Madrid og satte ord på oplevelsen og følelserne.

Heller ikke han roste ligefrem de kroatiske dommere, men altid nuancerede Hvidt bad også om selvindsigt i nederlagets stund.

»Det var ikke dommerne alene, der afgjorde tingene. Vi havde forholdsvis godt fat i kampen og kunne selv have lukket den. Vi holdt dem nede på 25 mål, hvilket normalt er et godt tal for os. Men jeg er ikke en af de tåbelige målmænd, der står og siger, at vi tabte, fordi mine holdkammerater ikke scorede nok mål. Vi vinder og taber sammen,« fastslog Kasper Hvidt.

Heller ikke han slap for at forholde sig til dommerne. Hvidt fastslog, at han og de andre spillere jo ikke har alverden af tid til at gense situationerne og vurdere dommerkendelserne.

»Jeg kunne høre på tilskuerne, at vi i hvert fald ikke havde dommerne med os. Måske hjalp det Atletico Madrid, at de nu to år i træk har sagt, at de blev snydt af dommerne i Final4. Måske skal vi også blive bedre til at lave lobbyarbejde i kulissen for at skabe sådan et pres. Men frem for alt skal vi blive bedre på banen, så vi kan vinde sådan en kamp uden dommernes indflydelse,« sagde Kasper Hvidt.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen