Rutinen blev afgørende for AGK

Mikkel Hansen blev topscorer mod Pick Szeged, men peger på AGK's rutinerede kræfter som årsagen til CL-sejren.

Artiklens øverste billede

Med erfarne spillere på holdet som Joachim Boldsen, Kasper Hvidt, Lars Jørgensen og Olafur Stefansson sikrede AG København sig søndag en flot 34-31-sejr ude over ungarske Pick Szeged i Champions League.

Netop de rutinerede spillere var ifølge Mikkel Hansen, der blev danskernes topscorer med ni mål, afgørende for, at de to point kom med hjem til den københavnske vestegn.

- Vi har så mange, der har prøvet det før, og det gjorde, at vi trak det længste strå i en kamp, som ellers var meget hektisk til sidst, hvor de fik halet ind på os, tilskuerne blev vildere og vildere, og dommerne måske blev lidt nervøse, siger Mikkel Hansen.

Helt andet hold

Den danske landsholdsstjerne peger på, at Pick Szeged med sejre i sine to seneste Champions League-kampe er et godt hold, og på hjemmebanen i Ungarn er de endnu bedre.

- Montpellier har tabt to point hernede, så vi vidste godt, hvor svært det ville blive. Vi vidste, at det er et helt andet hold, man møder, når man spiller mod dem hernede, og derfor er det ekstra godt at få de to point, siger Mikkel Hansen.

Det var især danskernes offensiv, der fungerede godt mod ungarerne, mener Hansen.

- Vi spillede rigtig godt angreb igennem hele kampen og især i anden halvleg. Vi har vel en god mulighed hver eneste gang, vi er i angreb. Omvendt kunne vi nok godt have lukket lidt bedre ned for deres angrebsspil.

- Men det er en godkendt præstation, hvor vi vandt på en rigtig svær bane, siger han.

Glad for topplacering

AG København bevarer med sejren førstepladsen i Champions Leagues gruppe D, hvor de danske mestre nu har 10 point for 6 kampe.

Det lover godt, selv om der fortsat resterer fire kampe i gruppen.

- Det ser fint ud. Men man skal tage en kamp ad gangen. Lige nu ligger vi nummer et, og det er vi rigtig glade for, siger Mikkel Hansen.

AG Københavns næste opgave i Champions League er på udebane mod THW Kiel 18. december.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen