Hvidt reddede AGK: Fulgte bare instinktet

AG Københavns målmand Kasper Hvidt gættede rigtigt i to afgørende situationer i 30-29-sejr over Ademar Leon.

Artiklens øverste billede
Kasper Hvidt leverede to afgørende redninger. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Målmand Kasper Hvidt leverede to afgørende redninger i slutfasen, da AG København slog Ademar Leon med 30-29 i Champions League.

Hvidt viste blandt andet sine evner, da han nappede et straffekast fra spaniernes Denis Krivoshlykov to minutter før tid.

- Han plejer at skyde oppe til højre - det gjorde han i dag - eller lægge den blødt forbi. Jeg forsøgte at se, hvor han havde armen og ellers følge mit instinkt.

- På et straffekast har man alt at vinde, for hvis man bare står og kigger, så når du næsten aldrig at få fat på bolden, siger Kasper Hvidt.

Selv om målmanden havde to afgørende redninger i slutfasen, så fik han ikke sat det store præg på resten af kampen. Det var enten eller med spanierne, for når de kom frem til chancer, var chancerne ofte meget store.

- Jeg har ikke mange redningerne i kampen, men det er egentlig også meget få skud, som jeg føler, at jeg skulle have taget, siger målmanden.

For en uge siden var han med til at tabe med to mål i Spanien. Derfor var det ekstra vigtigt for AG København at få rejst sig.

- De her to point var utrolig vigtige for os. Lige nu skal vi være glade for bare at vinde. De spiller på samme måde som dernede, og de har et godt hold, siger Hvidt.

AG København topper Champions Leagues gruppe D med otte point foran Kiel og Ademar Leon, der begge har syv point.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen