Russisk storhold kvaste BSV

Det russiske håndboldhold Chehovski Medvedi gav Bjerringbro-Silkeborg en ordentlig øretæve.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) kan bare ikke vinde i Champions League. Det må den jyske håndboldklub sande efter at have tabt 25-35 til Chehovski Medvedi fra Rusland.

Det hele blev afgjort i de første 30 minutter. BSV spillede en forfærdelig første halvleg, hvor russerne udspillede jyderne og gik til pause med de svimlende cifre 22-11.

Spillede sig op

I anden halvleg spillede BSV sig gevaldigt op, og isoleret set vandt de danske sølvvindere de sidste 30 minutter med et enkelt mål.

Men det endte med et stort nederlag på 10 mål. Det var det femte nederlag i træk i turneringen til BSV, som har nul point i bunden af Champions League-gruppen.

- Vi fik en god lektion især i første halvleg. De kom utroligt hurtigt og tungt, og det var vi ikke klar til i forsvaret.

- Første halvleg var ikke god nok. Vi blev kørt rundt på albuerne, siger BSV's Kasper Nielsen til DR Sporten.

- I forhold til at kunne gå videre, så er det løb nok kørt, erkender landsholdsspilleren.

Ikke godt nok

Heller ikke BSV's højreback Nikolaj Øris Nielsen mener, at præstationen var godkendt.

- Vi kom slet ikke i gang med den her kamp. Det var ikke godt nok at lukke 22 mål ind i første halvleg.

- Jeg tror ikke, vi havde en eneste tackling i første halvleg, siger Nikolaj Øris Nielsen, som så opgøret fra sidelinjen på grund af en skade.

- Alle var sat helt op til kampen, men vi var overmatchet.

- Det bliver endnu sværere på torsdag på udebane. Vi skal ud at løbe med dem, for de er ikke specielt hurtige, vurderer Nikolaj Øris Nielsen med henvisning til opgøret mod russerne på torsdag.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen