Pytlick udvider VM-truppen

Jan Pytlick har udvidet VM-truppen med en playmaker fra Team Tvis.

Artiklens øverste billede

Den danske trup til næste måneds VM i Brasilien blev søndag udvidet til 17 spillere. Landstræner Jan Pytlick har udtaget Team Tvis Holstebros playmaker Kristina Kristiansen - også kaldet "Mulle".

- Udtagelsen af "Mulle" skal ses i lyset af, at vi gerne vil være så godt garderet på alle pladser som overhovedet muligt, siger landstræneren i en pressemeddelelse.

Overbelastet skulder

Kvindernes landshold har på det seneste været ramt af afbud og flere spillere, som ikke kan spille på fuld kraft gennem hele VM-turneringen.

Playmaker Lærke Møller mødte onsdag op i landsholdslejren med en overbelastet skulder, og hun har derfor måttet undvære de seneste tre dages træning i Vejle.

- Vi udtager "Mulle" som et fuldgyldigt medlem af truppen og tager altså i udgangspunktet til Brasilien med 17 spillere. Men hvilke 16, der kommer til at spille, tager vi først stilling til på et senere tidspunkt, siger Pytlick.

Kamp om sidste plads

22-årige Kristina "Mulle" Kristiansen har spillet 46 landskampe og scoret 101 mål for Danmark.

Også den unge bagspiller Louise Burgaard er med i truppen, efter hun blev udtaget som erstatning for den skadede Camilla Dalby.

Det bliver formentlig Burgaard eller Kristina Kristiansen, der skal kæmpe om den sidste VM-plads.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen