Spansk storhold fældede AG København

AG København fik lørdag aften sit første nederlag i Champions Leagues gruppespil.

Artiklens øverste billede

Det var tæt på, men AG København tabte 26-28 på udebane til det spanske storhold Ademar Leon. Det var det danske mesterholds første nederlag i turneringen.

Danskerne brændte for mange chancer og lavede for mange fejl i løbet af kampen til at få point med hjem fra Spanien.

Ademar Leon begyndte som lyn og torden, og spanierne kom foran 4-0 efter knap 10 minutter, hvor AG København ikke evnede at score.

Men det danske mesterhold kom stærkt tilbage på 4-4 via to scoringer af stregspiller René Toft Hansen og to af stjernen Mikkel Hansen.

Hvidt og Andersson hædret

Sådan gik det lidt frem og tilbage, inden Ademar Leon skruede tempoet op i slutningen af halvlegen, som endte 14-12 til spanierne.

Målmand Kasper Hvidt og træner Magnus Andersson blev i øvrigt begge hædret i pausen af kampen til stor jubel hos de spanske tilskuere. De har begge en fortid i den spanske klub.

I anden halvleg begyndte Ademar Leon igen klart bedst, og AG København kom hurtigt bagud 16-22, inden danskerne vågnede lidt op.

Vigtige scoringer fra Mads Larsen

Især AGK-stortalentet Mads Larsen kom i anden halvleg ind og spillede en afgørende rolle i AG Københavns comeback med adskillige vigtige scoringer.

AG København var kun bagud med et enkelt mål to minutter før slutfløjt, men ved stillingen 26-25 til Ademar Leon trak spanierne fra med to hurtige scoringer.

AG København havde vundet de tre foregående kampe i Champions League, og danskerne var det eneste ubesejrede hold i gruppe D.

Det er AG København ikke længere, men danskerne er stadig godt med i toppen af gruppen, hvor de fire bedste hold går videre.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen