Glad Pytlick: Ser rigtig godt ud

Landstræner Jan Pytlick mener, at de danske håndboldkvinder har et solidt udgangspunkt før returkamp mod Polen

Efter håndboldkvindernes ydmygelse af Polen på udebane i den første af to playoff-kampe, ligner det en loppetjans for Danmark at sikre kvalifikation til VM.

Landstræner Jan Pytlick vil ikke uddele VM-invitationerne på forhånd, men han erkender, at det ser godt ud før returopgøret i Randers.

- Vi er i hvert fald rigtig, rigtig godt på vej med denne syvmålssejr. Tænker man på de chancer, som vi brænder, for vi kunne godt have vundet noget større, der må jeg sige, at det ser godt ud, siger Jan Pytlick.

Danmark vandt 23-16 over et polsk hold, som startede meget lovende, men som senere faldt sammen.

Returopgør i Randers

Der er returopgør i Randers på søndag den 12. juni, men det er svært at forestille sig, at polakkerne kan hente den danske storsejr.

- Kampen skal selvfølgelig spilles i Randers, og vi havde lidt problemer specielt i starten af kampen, da de spillede med et meget offensivt forsvar, så der er noget, vi skal hjem at kigge på, men det ser fornuftigt ud.

- Jeg er tilfreds med Karin på målet, og jeg er tilfreds med forsvaret, og jeg synes, at vi i lange perioder gør det godt i kontrafasen, siger Jan Pytlick.

Det eneste kedelige resultat af kampen var, at bagspillerne Line Jørgensen og Lærke Møller måtte forlade banen med skader.

- Vi kan ikke udtale os om, hvordan det ser ud nu. Det skal vi hjem at se på, siger Jan Pytlick.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen