Parken godkendt til historisk finale

Små fire timer inden den anden DM-finale mellem AGK og BSV's håndboldherrer er Parkens gulv blevet godkendt.

Turneringsafdelingen under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har små fire timer inden den anden DM-finale mellem AG København og Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer godkendt banen i Parken.

Aldrig i tvivl

AGK havde i forvejen ikke ventet problemer i forhold til at få banen godkendt, og klubbens kommunikationsdirektør, Steen Laursen, mener, at historien om, hvorvidt gulvet ville blive godkendt eller ej, har været blæst op.

- Helt basalt set handler det ikke om andet end, at DHF-folkene hiver i nettet, slår bolden i jorden et par gange, og så er det en håndboldbane. Der er nogle, der har gjort meget ud af det her, og det forstår vi ikke, siger han.

- Selvfølgelig er banen okay. Parken har allieret sig med de bedste på området, og der er ingen forskel på, om vi lægger en bane her eller i Ballerup Super Arena.

- Vi har aldrig været i tvivl om, at banen ville blive godkendt, fortæller Steen Laursen.

Rekordstort publikum

Det er første gang, at Parken lægger gulv til en håndboldkamp, og lørdagens DM-finale vil gå over i historiebøgerne som den bedst besøgte kamp til dato.

Ifølge Steen Laursen var der tre timer inden kampstart solgt 36.600 billetter til kampen, hvor AGK sikrer sig mesterskabet med blot et uafgjort resultat. AGK vandt nemlig det første opgør i Silkeborg med 29-27.

Kampen i Parken begynder klokken 16.00.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen