EHF inspicerer Parken med otte mand

Det europæiske håndboldforbund EHF vil undersøge forholdene i DM-finalen i Parken.

Artiklens øverste billede
Der har været rejst tvivl om, hvorvidt Parken ville være i stand til at bygge en håndboldbane, som ville blive godkendt. Foto: Lars Krabbe

Det europæiske håndboldforbund EHF har sendt en otte mand stor delegation af sted for at inspicere afviklingen af DM-finalen i Parken på lørdag.

EHF vil undersøge forholdene grundigt for at vurdere potentialet i arrangementet, oplyser AG Københavns pressechef, Steen Laursen.

- EHF har meddelt os, at de på lørdag stiller med en delegation på otte mand for at inspicere vores arrangement i Parken fra a til z.

- Det er showet, logistikken og primært afviklingen af håndboldkampen, siger Steen Laursen.

Afviser kritik

Parken kan måske i fremtiden danne rammen om en af de helt store europæiske kampe.

- EHF kigger efter alternativer til afviklingen af Champions Leagues Final Four, hvor de i øjeblikket opererer med en arena med plads til 19.000 tilskuere.

- Når de stiller med otte mand, så tyder det på, at de er meget interesserede i at se, hvordan vi gør tingene, siger Steen Laursen.

Der har været rejst tvivl om, hvorvidt Parken ville være i stand til at bygge en håndboldbane, som ville blive godkendt.

Men den kritik afviser Steen Laursen og understreger, at Parken nok skal være i stand til at arrangere en håndboldkamp med en godkendt bane.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen