BSV-træner: Intet er afgjort

Der er ikke plads til udfald, hvis BSV skal snyde AG for DM-titlen på lørdag.

Artiklens øverste billede
»Det bliver stort, at vi skal spille for over 30.000 tilskuere. Men vi er også glade for at have spillet for 2.100 her i Silkeborg,« sagde Carsten Albrektsen. Foto: Polfoto

Alle BSV’s bagspillere skal ramme toppen, hvis ikke AG København på søndag skal vinde det danske mesterskab i håndbold.

Det erkendte BSV-træner Carsten Albrektsen efter sit holds 27-29 nederlag til AG i den første finale i Silkeborg.

Hans trup var på forhånd vurderet til at være betydeligt smallere end AG’s. Sådan kunne det også se ud i det sidste kvarter, da kræfterne slap op i BSV’s bagkæde. Mads Nielsen, Nikolaj Øris Nielsen og Rasmus Lauge havde det hårdt, da kampen skulle afgøres.

»Vi blev presset af, at vi kun havde tre bagspillere. De blev trætte til sidst. Og så var det en afgørende faktor, at Kasper Hvidt kom ind og havde redningerne. Det var typisk, at holdet i teten var holdet med flest redninger,« sagde BSV-træner Carsten Albrektsen til spn.dk.

Rette og forbedre

Han var ærgerlig over nederlaget, fordi hans hold ved 23-20 lignede en vinder. På den baggrund tillod Albrektsen sig at have store forventninger til den anden finale på lørdag.

»Vi kan rette flere ting og forbedre flere ting end AG kan til på lørdag. Dette er slet ikke forbi endnu. Intet er afgjort. Men det kræver, at alle mine spillere skal ramme toppen på lørdag,« erkendte BSV-træneren, der ser frem til kampen i Parken.

»Det bliver stort, at vi skal spille for over 30.000 tilskuere. Men vi er også glade for at have spillet for 2.100 her i Silkeborg. Det var en værdig kulisse for en DM-finale,« mente Carsten Albrektsen.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen