Annonce
Håndbold

Skandalemanager søger psykolog

Gunnar Prokop træder tilbage i Hypo Niederösterreich efter sin skandaløse optræden i en Champions League-kamp i sidste uge.

Gunnar Prokop har omsider erkendt sin fadæse og taget konsekvensen deraf.

Manageren for et af verdens bedste kvindehåndboldhold har nu erkendt, at han dummede sig fælt, da han i torsdags sprang ind på banen i de sidste sekunder af Champions League-kampen mod Metz. Ved stillingen 27-27 bremsede han et fransk kontraangreb og sikrede dermed sit hold det ene point.

"Jeg træder tilbage og vil nu forsøge at arbejde denne episode igennem med en psykolog," skriver Gunnar Prokop på sin klubs hjemmeside.

Taktisk smart

Straks efter forseelsen gik østrigeren smilende rundt i hallen og umiddelbart efter nærmest hyldede han sig selv og kaldte sin optræden for ”taktisk smart” i et interview.

"Nu ser jeg helt anderledes på det. Jeg kan kun beklage overfor Metz, spilleren jeg ramte og hele sportsverdenen. Jeg beklager," skriver han.

Forude venter dog med sikkerhed en sanktion fra det Europæiske Håndbold Forbund, EHF. Prokop har i 37 år ledet og drevet Hypo. Aldrig som træner, men som klubejer og manager. Spørgsmålet er, om hans opsigelse kun betyder, at han ikke længere sidder på bænken under holdets kampe.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her