*

Håndbold

Århus knuste Midtjylland på håndboldbanen

Århus Håndbold var foran med ti mål og cruisede sig til sidst til en sejr på 30-26 ude mod HC Midtjylland.

Herrerne fra Århus Håndbold blander sig i denne sæson i toppen af landets bedste række.

Tirsdag aften vandt aarhusianerne med 30-26 ude over HC Midtjylland. Det er nu blevet til otte point efter fem kampe for Aarhus-holdet, hvilket rækker til en delt førsteplads i 888 Ligaen.

Fra sidelinjen kunne Århus-træner Erik Veje Rasmussen se sine spillere slå et stort hul til de midtjyske værter før pausen.

I de sidste ti minutter af første halvleg udbyggede aarhusianerne en forholdsvis smal føring på 12-10, så stillingen var 18-12 til gæsterne før de sidste 30 minutter.

Anden halvleg åbnede i samme stil med tre Århus-scoringer i træk, så der stod 21-12 på måltavlen. Kampen var dermed reelt afgjort. Gæsterne nåede op på en timålsføring, før værterne fik minimeret afstanden og skabt et - på papiret - hæderligt resultat.

I sidste sæson nåede Århus ligesom HC Midtjylland ikke blandt de otte mandskaber, der kvalificerede sig til slutspillet. Meget tyder på, at det kan blive anderledes i denne sæson.

Før tirsdagens opgør havde de to klubber vundet tre af fire mulige kampe, og der var derfor tale om et topopgør i Herning.

Senere tirsdag aften vandt Skjern på hjemmebane 34-23 over TTH Holstebro. Skjern topper ligaen på en bedre målscore end Århus.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her