Håndbold

DM-finale udsolgt på rekordtid

Vi har aldrig prøvet noget lignende, siger direktør for Aalborg Håndbold.

Aalborgs Sander Sagosen smutter fra BSV's Stefan Hundstrup i semifinalen. Foto: René Schütze

Der bliver totalt udsolgt, når den første DM-finale i herrehåndbold afvikles Kr. Himmelfartsdag i Aalborg.  

Billetsalget åbnede torsdag, og det tog kun et kvarter før samtlige 5.000 billetter var væk til den første DM-finale mellem Aalborg og Skjern.


»Det er helt utroligt. Vi har aldrig oplevet noget lignende. Ikke engang, når vi har spillet store kampe i Champions League,« siger Aalborgs direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

Det bliver i en fyldt Jutlander Bank Arena, at Aalborg Håndbold torsdag 25. maj tager imod Skjern Håndbold i den første DM-finale.

Aalborg Håndbold knuste BSV og snuppede finalebillet

Han glæder sig over, at Aalborg Håndbold kan se frem til stor opbakning.

»Vi har haft over 4000 tilskuere til de sidste seks-syv kampe, og generelt får vi en fantastisk opbakning. I tirsdags mod BSV var dog noget af det bedste, jeg har oplevet, og mon ikke det ikke nok skal blive vildt mod Skjern,« siger Jan Larsen til Nordjyske.

Returkampen spilles søndag den 28. maj i Skjern.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her