*

Håndbold

Mikkel Hansen: Vi kontrollerede BSV fra start til slut

Bjerringbro-Silkeborg var aldrig tæt på at true PSG i lørdagens Champions League-kamp, mener Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen følte aldrig, at sejren var i fare, da PSG hjemme vandt 32-27 over Bjerringbro-Silkeborg (BSV) i håndboldens Champions League.

- Det var en kamp, hvor vi havde kontrol fra start til slut. Det bar kampen også præg af.

-Jeg synes, vi lavede lidt for mange fejl i anden halvleg. Men sådan er det nogle gange, når man kommer stort foran i første halvleg, siger Mikkel Hansen.

PSG var foran med 18-13 ved pausen, og den føring blev ikke smidt væk i anden halvleg, selv om BSV på et tidspunkt kun var bagud med tre mål.

- BSV gjorde det da fint. Men selvfølgelig også på en småbillig baggrund. Vi fik i anden halvleg givet noget spilletid til nogle af dem, som ikke spiller så meget for os, forklarer Mikkel Hansen.

Den danske landsholdsspiller blev noteret for seks mål, mens Nikola Karabatic scorede 11 gange i sejren.

- Det er lidt ligegyldigt, hvem der scorer for os. Nikola spillede rigtig fint, men det betyder ikke så meget. Det betyder noget, at vi alle sammen er med, og at vi angriber hårdt. Det gjorde vi mod BSV.

- Vi smed lidt for mange bolde væk i anden halvleg. Vi fik en god start, hvor vi godt kunne have tromlet videre. Men sådan skulle det ikke være, siger Mikkel Hansen.

I Champions League-gruppen er PSG nummer to med 16 point efter ti kampe. Barcelona vandt tidligere lørdag med 25-22 ude over Veszprem og fører med 18 point.

Målet er at overhale Barcelona og nå helt op på førstepladsen for Mikkel Hansen.

- Selvfølgelig er det noget, vi går efter. Der er stadig håb. Nu vandt Barcelona i Veszprem, men holdet har stadig et par svære kampe tilbage. Vi håber, at Barcelona kan tabe en kamp.

- Men igen, vi skal koncentrere os om os selv. Vi har en masse svære kampe tilbage, og vinder vi ikke dem, så kommer vi i hvert fald ikke tættere på, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Disse 11 har løftet ligaen

I disse dage spiller Superligaen færdig for i år, mandag aften tager Randers FC mod FC Midtjylland i årets sidste kamp, inden de 14 klubber går på ferie og lader op til januars hårde grundtræning og jagten på forstærkninger.
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere
Nye familier: »Julen er et potentielt minefelt«
Med stigningen i antallet af skilsmisser er der også kommet en stigning i antallet af sammenbragte familier. De forskellige traditioner og høje forventninger kan føre til konflikter, men med de nye familiemedlemmer kommer også muligheden for at gentænke julen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her